Blood Wars - Nekropolia V
uważam ze zamknięcie rekrutacji to dobry pomysł , można robić taki cykl , teraz urządzimy selekcje , zostawimy aktywnych graczy i potrzebnych graczy , nastepnie znów rekrutacja i tak w kółko dopóki nie zgromadzimy większej liczby zaufanych , aktywnych i potrzebnych graczy .
Gość
Ja bym póki co rekrutował na maksa, bo im więcej nas tym większe szanse w oblężeniach. Zbrojowni klanowej póki co nie stwierdziłem, więc nie mamy nic do stracenia. Trzeba próbować, a będzie duże prawdopodobieństwo, że wśród rzeczy nieaktywnych graczy znajdziemy kilka perełek, które na stałe zasilą nasze szeregi. A w celu systematycznego usuwania nieaktywnych, Goblin musi od czasu do czasu robić przesiew i tyle.
Widzę, że wolicie zostawić otwartą rekrutację, może tak zostać. Chciałem ją zamknąć ponieważ niedługo zaczniemy chodzić na ekspedycje, a do tego potrzebne są punkty reputacji. Punkty zdobywamy na oblężeniach ale tylko na takich, gdzie jest mała przewaga http://wiki.bloodwars.interia.pl/index. … =Reputacja Zbyt wielu chętnych spowoduje długą kolejkę na takie oblężenia, a tego przecież nie chcemy...
...poza tym kilku z nas musi się jeszcze uporać z wilkołakami.